Radiere autoturisme

 
 

Preluam documente pentru traducere din Brasov.

 Traducem documente din orice domeniu de activitate.

 Traducem in/din peste 30 de limbi straine.

 Avem numai traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.

 Efectuam traduceri de calitate.

 Asiguram profesionalism, promptitudine si acuratete.

 Respectam termenul de livrare.

 Livram traducerile la domiciliul clientului.

 
 

TRADUCERI AUTORIZATE BRASOV

Traducerile autorizate reprezinta acele traduceri de documente care au aplicate la final stampila insotita de semnatura traducatorului autorizat. La biroul nostru din Brasov realizam traduceri autorizate pentru orice tip de document: acte de stare civila, acte de studii, acte juridice, acte medicale, acte economice, acte auto etc.

TRADUCERI LEGALIZATE BRASOV

Traducerile legalizate sunt de fapt traducerile autorizate dar care au atasate si o incheiere speciala pentru legalizare notariala. Un aspect important este acela ca notarul public trebuie obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorul autorizat.

APOSTILE BRASOV

Apostilarea este o forma de supralegalizare a documentelor. Apostila reprezinta de fapt o stampila care se aplica pe actele originale sau traducerile legalizate, doar in statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Aceasta atesta autenticitatea actului.

 
 

Realizam traduceri in Brasov in peste 30 limbi de circulatie internationala

 

Traduceri specializate in Brasov:

O traducere specializata realizata la un nivel ridicat de calitate, presupune ca traducatorul autorizat sa aiba si studii de specialitate in domeniul respectiv, pe langa experienta necesara in traduceri. Traducerile specializate includ mai multe sectoare de activitate: traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri de marketing, traduceri constructii, traduceri electronica, traduceri financiare, traduceri telecomunicatii, traduceri auto, traduceri IT, traduceri robotica, traduceri aeronautica, traduceri electrotehnica, etc.

 
 

Traduceri tipizate in Brasov:

Realizam traduceri autorizate si traduceri legalizate pentru orice document tipizat: traducere certificat de nastere, traducere carte de identitate, traducere pasaport, traducere certificat de casatorie, traducere certificat de deces, traducere certificat de botez, traducere livret de familie, traducere diploma bacalaureat, traducere foi matricole, traducere diploma master, traducere diploma licenta, traducere diploma de absolvire, traducere cazier judiciar, traducere livret militar, etc.Click or drag files to this area to upload.


You can upload up to 10 files.

Adresa

Zizinului 36
Brasov 500152

Program

Luni-Vineri:
9.00 – 17.00

Contact

Telefon:   0734 413 463